Related Articles
Rožinis šefo Deivydo Praspaliausko meniu Berlyno gastrofestivalyje tapo artėjančio „Vilnius Pink Soup Fest“ šaukliu
Vienas geriausių Lietuvos šefų, mūsų kraštietis Deivydas Praspaliauskas su savo restorano „Amandus“ komanda išmone ir talentu sužavėjo išrankiuosius Berlyno gurmanus. Specialiai festivaliui „eat!berlin“ ruoštame 10 patiekalų degustaciniame meniu rožiniai atspalviai lietuvių komandos sukurtuose patiekaluose atsiskleidė su rafinuota elegancija ir drąsa eksperimentuoti. Pasak šefo, rožinė spalva, mums įprasta šaltibarščiuose, maiste yra labai reta, tad buvo įdomu […]
Utenos kolegijos absolventams įteikti diplomai
Rasa MILERYTĖ Vasario 11 d. Kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“ buvo įteikti pirmieji diplomai šių metų Utenos kolegijos absolventams. Profesinio bakalauro diplomai įteikti baigusiems slaugos ir socialinio darbo studijas.Iškilmingoje ceremonijoje absolventus sveikino Utenos kolegijos direktorius dr. Raimundas Čepukas, Medicinos fakulteto dekanė Danguolė Šakalytė, o ceremoniją vedė dėstytojas Egidijus Gečiauskas.Utenos kolegijos direktorius, sveikindamas į profesinį kelią žengiančius […]
Strazdakalnio gyventojai:šalin rankas nuo mūsų kelio!
Vytautas Kazela Praeitos savaitės antradienį suskambo telefonas. Skambinusi moteris prisistatė esanti Strazdakalnio kaimo gyventoja. Keista, pagalvojau, visą rajoną per savo darbo metus išvažinėjau, o kaimo su tokiu gražiu pavadinimu net girdėjęs nebuvau. Bet susijaudinusi moteris ne apie kaimo pavadinimą norėjo kalbėt: „Šaukiamės jūsų pagalbos. Atvažiuokit čia, netoli Vilniaus plento, devintame kilometre į kairę kylant į […]