Aktualijos

Avantiūra pasiteisino: trejų metų gimtadienį atšventusi užkandinė planuoja plėstis

Rasa MILERYTĖ. Trejų metų gimtadienį neseniai paminėjusios greitojo maisto užkandinės „Food for you“ vadovė Edita Raslanė džiaugiasi, kad per veiklos metus pavyko suburti puikų kolektyvą ir pelnyti klientų pripažinimą, o gimtadienio proga sau ir kolegėms linki galimybių. Verslininkė pasakoja, kad veiklos pradžioje kebabo ruošimas vos neprivesdavo iki ašarų, o šiandien tai galėtų padaryti ir pažadinta vidury nakties.
Pasiteisinusi avantiūra
E. Raslanė pasakojo niekad negalėjusi pagalvoti, kad kada nors užsiims maitinimo verslu, bet kai su vyru grįžę iš užsienio svarstė, į kokią veiklą toliau pasinerti, mintyse iškilo būtent greitojo maisto užkandinės vizija. „Pagalvojom, kad tokiai veiklai nereikės labai didelių investicijų, o jeigu nepasiseks, nedaug ką prarasim“, – sakė verslininkė. Pirmoji greitojo maisto užkandinė gyvavo septynis mėnesius.
Editos brolis pastatė antrąjį kioskelį, tėvai parėmė finansiškai, ir į naują užkandinę, pavadintą „Food stop“, netrukus ėmė plūsti klientai.
Atsinaujinusi „Food stop“ užkandinė darbą pradėjo 2018-ųjų vasarį. „Buvo vasario 15 diena 15 valanda 15 minučių. Žinia, kad tądien atidarome užkandinę, jau buvo pasklidusi. Bėgau iš „Bikuvos“ atsispausdinusi meniu, o klientai jau išsirikiavę prie užkandinės, laukia, kol galės užsisakyti“, – neeilinę dieną prisiminė E. Raslanė. Tų metų rugsėjį pradėjo veikti ir picerija „Food Stop Pizza Bar“. (Tęsinys 2021 03 13 laikraštyje)