Rasa MILERYTĖ. Trejų metų gimtadienį neseniai paminėjusios greitojo maisto užkandinės „Food for you“ vadovė Edita Raslanė džiaugiasi, kad per veiklos metus pavyko suburti puikų kolektyvą ir pelnyti klientų pripažinimą, o gimtadienio proga sau ir kolegėms linki galimybių. Verslininkė pasakoja, kad veiklos pradžioje kebabo ruošimas vos neprivesdavo iki ašarų, o šiandien tai galėtų padaryti ir pažadinta vidury nakties.
Pasiteisinusi avantiūra
E. Raslanė pasakojo niekad negalėjusi pagalvoti, kad kada nors užsiims maitinimo verslu, bet kai su vyru grįžę iš užsienio svarstė, į kokią veiklą toliau pasinerti, mintyse iškilo būtent greitojo maisto užkandinės vizija. „Pagalvojom, kad tokiai veiklai nereikės labai didelių investicijų, o jeigu nepasiseks, nedaug ką prarasim“, – sakė verslininkė. Pirmoji greitojo maisto užkandinė gyvavo septynis mėnesius.
Editos brolis pastatė antrąjį kioskelį, tėvai parėmė finansiškai, ir į naują užkandinę, pavadintą „Food stop“, netrukus ėmė plūsti klientai.
Atsinaujinusi „Food stop“ užkandinė darbą pradėjo 2018-ųjų vasarį. „Buvo vasario 15 diena 15 valanda 15 minučių. Žinia, kad tądien atidarome užkandinę, jau buvo pasklidusi. Bėgau iš „Bikuvos“ atsispausdinusi meniu, o klientai jau išsirikiavę prie užkandinės, laukia, kol galės užsisakyti“, – neeilinę dieną prisiminė E. Raslanė. Tų metų rugsėjį pradėjo veikti ir picerija „Food Stop Pizza Bar“. (Tęsinys 2021 03 13 laikraštyje)
