Rasa MILERYTĖ
„Aikštės kepyklėlėje“, veikiančioje 15 metų, esminiai pasikeitimai: nauji savininkai įsitikinę, kad kulinarijos gaminiai gali būti sveikesni, tad klientams siūlo bandeles, sausainius ir kitokius skanėstus, pagamintus be emulsiklių, puriklių, o gamybai naudoja sveikus ir natūralius produktus. Laura ir Tomas Kirmonai atvirauja, kad verslo pradžia kėlė iššūkių, tačiau šiandien, kai darbo dienos pabaigoje mato tuščias lentynas, džiaugiasi: tai leidžia pasijusti reikalingiems ir įvertintiems.
Vysto šeimos verslą
T. Kirmonas pasakoja, kad jam ir žmonai Laurai jau seniai kirbėjo mintis: nejaugi neįmanoma gaminti sveikesnių ir natūralesnių konditerijos gaminių? Vis labiau gryninosi idėja imtis tokio verslo, o galutinis sprendimas buvo priimtas pamačius skelbimą, kad ankstesnieji „Aikštės kepyklėlės“ savininkai nutraukia veiklą. „Mes norėjom kažką kurti ta krytimi, o čia lyg iš giedro dangaus galimybė atsirado. Dar pagalvojom, kad tiek metų ta kepyklėlė veikė, gaila ją uždaryti, tad galėtume įgyvendinti savo sumanymus“, – pamena T. Kirmonas.
Tęsinį skaitykite 2022 08 17 „Utenyje“