Aktualijos

Mieli Utenos rajono gyventojai,

sako, jei juokauji, tai juokauk atsargiai, nes juokai gali tapti realybe. Prieš porą metų balandžio 1-osios proga Utenos rajono savivaldybės administracija pajuokavo, pranešdama žinią, kad į Uteną ateina mažų kainų Vokietijos prekybos tinklas „Aldi“. Ir ką gi. Šiemet jau ne viena žiniasklaidos priemonė paskelbė, kad į Lietuvą „Aldi“ tikrai ateina ir planuoja atidaryti bent 15 parduotuvių. Išpranašavom. Savivaldybės administracijos pokštas tapo realybe.
Kovo 31 dienos Utenos rajono spaudos puslapiuose buvo publikuotas straipsnis „Blogajam keliui Vilnius–Utena ateina galas?“ apie kelio Vilnius–Utena rekonstrukcijos planus ir pačią rekonstrukciją. Drįsome papokštauti šia aktualia tema, nes kokia gi Juokų, arba Melagių, diena, jei tądien nepajuokausi ir ko nors nepameluosi! Belieka laukti, kad ir šis pokštas taip pat taps realybe, nes informacijos apie keliui skiriamus milijonus, remonto darbų terminus ir galutinį rezultatą jau apstu visose žiniasklaidos priemonėse ir ministerijų pranešimuose.
O šiandien, kol kelio dar negalime pavadinti moderniu, saugiu ir maloniu važiuoti, tikimės, kad iš pokšto skaniai pasijuokėte ir įrodėte, kad nesate paniurėliai ir susiraukėliai. Atsiprašome skaitytojų, patikėjusių pokštu ir skambinusių nurodytais telefonų numeriais išreikšti savo nuomonę dėl sprendimo kelią paskelbti kultūros ir transporto paveldu. Kviečiame nusišypsoti ir nepykti – juk Melagių diena yra viena metuose!
Utenos rajono savivaldybės administracija